Biboklima.si klima naprave in toplotne črpalke
Pokličite za brezplačen posvet pri vas doma

Predstavitev podjetja

Bibo Inženiring, je podjetje z dolgoletno tradicijo in zgodovino delovanja na področju svetovanja, montaže in servisa klima naprav ter toplotnih črpalk. Največji uspeh in hkrati naše vodilo, sta kakovostno opravljena storitev ter zadovoljstvo naših strank, katere nam zaupajo že vrsto let! Obenem je zadovoljstvo strank tudi naše merilo od katerega ne odstopamo. Iz tega razloga, našo ekipo sestavljajo samo strokovno usposobljene osebe, ki se vsaki stranki individualno posvetijo in poskrbijo za kakovostno opravljeno storitev.

Podjetje Bibo inženiring d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 2008, je s svojo prepoznavno kvalitetno opravljeno storitvijo, hitro preseglo meje lokalnega okolja in tako postalo prepoznavna blagovna znamka tudi širom Slovenije. Kot že omenjeno, podjetje zaposluje ljudi, ki so strokovnjaki na svojem področju, v prvi vrsti pa so naši zaposleni osebe, s katerimi je odlično sodelovati in kateri vam z veseljem priskočijo na pomoč, v vsakem danem trenutku.

12 let izkušenj na področju montaže in servisa klimatskih naprav.

V letu 2015 smo v sodelovanju s slovenskim podjetjem Vitaterm d.o.o. in podjetjem Nepa spol. S.R.O. iz Češke, podpisali dogovor o medsebojnem sodelovanju in o skupnem nastopu na slovenskem trgu, na HVAC področju profesionalnih sistemov.

S tem lahko našim kupcem ponujamo direktno podporo s strani proizvajalca in zelo hiter odzivni čas pri tehničnih rešitvah, kot tudi pri najzahtevnejših projektih v vašem podjetju. 

Zaupajo nam že mnogi, zaupajte nam tudi vi!
NE SPREGLEJTE
-20%

Klima serije VISION ASH-12BIV

akcijska cena: 699,00 EUR z montažo in 9,5 % DDV
-20%

Klima serije FOSUC PLUS ASH-13BIF2

akcijska cena: 779,00 EUR z montažo in 9,5 % DDV